OK-Kunst : Blangstedgårds Allé 93 - 5220 Odense SØ - 66 12 10 65
ok-kunst@post.opasia.dk
Black Box. Kunst. Træ. Rådhushallen. Skulptur.
Hvad kan man lave? Hvem kan komme og arbejde? Hvem kan komme og arbejde?

 

HVAD kan man lave på OK-KUNST ?

Hos os kan man både arbejde selvstændigt med individuelle emner eller temaer, alt efter interesse og niveau - og arbejde i fællesskab i forskellige udadrettede projekter.

Det primære her er, at man kommer ind i den vigtige fordybelsesproces, hvor man forbinder sig med sine skabende kræfter, glemmer tid og sted - og får tag i sine egne vitale ideer og visioner. Vi arbejder altid ud fra en individuel målsætning, hvor der kan være mange forskellige former for mål, man kan stræbe efter i sit arbejde.

Glæden ved at arbejde med det kunstneriske element er en virksom og effektiv metode eller genvej til at komme videre med sit eget liv, styrke sig selv og sin selvtillid.

På OK-KUNST bliver man modtaget på en åben og ligefrem måde. Vi sætter den enkelte person i centrum.

Efter ganske kort tid vil den enkelte føle sig som en del af den større sociale helhed, som er den vigtigste ingrediens i det gode daglige arbejdsmiljø på stedet.

Dette at være mange, der arbejder effektivt, kreativt på samme sted, - har en dynamisk gavnlig effekt, således, at alle rent faktisk kan profitere af denne forhøjede arbejdsintensitet.

Helt præcist bliver man mere kreativ og skabende af at deltage aktivt i dette fælles arbejdsmiljø. At sætte ord på, eller beskrive denne proces er ikke enkelt, - det er langt nemmere at opfange og opleve denne atmosfære, hvis man kommer på besøg hos os.

 

 
 
[ Hvad er OK-Kunst ] [ Hvad kan man lave? ] [ Hvem kan komme og arbejde? ]