OK-Kunst : Blangstedgårds Allé 93 - 5220 Odense SØ - 66 12 10 65
ok-kunst@post.opasia.dk
Black Box. Proces. Running man. Fernicering. Unikistan.
Har DU lyst til at komme?
Resultater. Resultater Resultater. Målgrupper Resultater.

 

HVEM henvender OK-KUNST sig til ?

På OK-KUNST henvender vi os til en bred vifte af mennesketyper. Fællesnævneren hos os er, at vi alle har glæde ved og lyst til at udforske og eksperimentere med det kreative og det skabende element.

Der er ingen krav om forhåndskunnen, tværtimod kan man sagtens begynde helt fra bunden, bare man er åben og parat til at eksperimentere sig frem.

Hvordan kan man komme til at arbejde hos os ?

Man er altid velkommen til at komme på besøg hos os, for at se hvordan vores arbejdsdag fungerer i praksis. Det vil være godt at ringe eller maile på forhånd, så vi kan aftale en tid. Det vil altid være via en visitations- eller præsentations samtale, at vi i fællesskab kan afklare, om vi kan indgå i et samarbejde, og i givet fald under hvilke præmisser og med hvilke hensyn.

Man kan komme til at arbejde hos os via det kommunale system, hvis man for eksempel er på kontanthjælp eller skal i en form for aktivering. Der er mulighed for at være her, hvis man er i arbejdsprøvning, ligeledes kan det lade sig gøre at tilrettelægge et forløb her, hvis man er på pension eller i andre regi i systemet.

Vi samarbejder med flere afdelinger af Odense Kommune, andre fynske kommuner og Fyns Amt. Vi forsøger hele tiden at bane nye veje for samarbejdsrelationer og muligheder.

Nogle betaler helt selv for at være hos os.

 

 
 
[ Har DU lyst til at komme ? ] [ Resultater ] [ Målgrupper ] [ Priser ]